Over FaceWoof

Over Woofstock

Woofstock is gestart vanuit onze liefde voor honden en mensen.

Woofstock Doglovers Community is een gezellige site voor honden, hun baasjes en organisatie die van honden houden. Centraal staat ontmoeten, meedoen en gezelligheid voor honden onderling en hun baasjes.

Dit willen we realiseren middels de Woofstock Community;  Doggie Daten, Doggie Events en andere zaken die het leven van een hond en baas aangenaam, leuk en leerzaam maken. Het delen van je favoriete filmpjes, selfies en je eigen honden avonturen zijn welkom!

Stichting Woofstock organiseert het jaarlijkse 'Woofstock Doglovers Festival'. In 2016 zal dit event plaatsvinden op 28 en 29 mei en natuurlijk weer op het mooie Landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Kom jij Ook? Meer informatie >>

Woofstock is gestart vanuit de liefde voor onze trouwe mooie en lieve Masoud en ondeugende Booby. Woofstock is dan ook een ‘Doglovers Community’.  

Stichting Woofstock is een vrijwilligersorganisatie en opgericht april 2015

Met kwispelde groet,

Masoud, Bobby, Dyana Hoedemaker & Erik Schampers

En natuurlijk Het Woofstock team

.

.

.

.

.

Algemene Voorwaarden

Hieronder vind je een korte weergave van onze algemene voorwaarden. Klik hier voor de uitgebreide versie. Klik hier voor het Privacy reglement.

Profielnaam en profielfoto

Woofstock is een site speciaal voor honden! Alleen een hond kan een profiel aanmaken en zijn profielfoto opsturen. Daarnaast is er natuurlijk ook een plek voor informatie over je baasje.

Wat moet je doen?

Plaats een real-life profielfoto waar jij mooi, herkenbaar en alleen opstaat. Het dragen van bijvoorbeeld een slip- of prikketting, een zonnebril etc. worden verwijdert Avatars en seksueel, erotisch getinte foto’s  worden ook weggehaald.

Het is ook niet toegestaan om de naam van jouw kennel, de bedrijfsnaam van je baas of naam van een organisatie te gebruiken als jouw profielnaam. Jouw profielfoto mag ook geen reclame bevatten.

Grote roedel?

Bestaat je roedel uit meerdere broers,  zussen, aangetrouwde nichten of verre verwanten en hebben jullie maar 1 of 2 roedeleiders? Geen probleem. Iedere hond heeft een eigen Woofstock account en dat kan op één gezamenlijk mailadres. Handig he!

Privacy van derden

Woofstock is een open community. De inhoud die jij plaatst is gemakkelijk via zoekmachines te vinden. In verband met privacy is het niet toegestaan om persoonlijke gegevens en foto’s van derden te plaatsen.  Zie voor overige informatie m.b.t. privacy ons Privacy Reglement.

Respect, houding en bejegening

Member van de Woofstock community zijn medeverantwoordelijk voor  het creëren van een fijne, respectvolle en open sfeer. Discriminatie, provocatie, grof taalgebruik en andere niet respectvolle uitingen worden daarom ook zonder overleg en zonder opgaaf van redenen verwijdert.

Wat staan we niet toe:

 • Discussies over bijvoorbeeld; opvoeding, correctiemiddelen, fokbeleid, broodfok, voeding etc.
 • Foto's van gecoupeerde honden, honden met slipkettingen, prikbanden, blafbanden en/of andere corrigerende hulpmiddelen zijn niet toegestaan als profielfoto, in je foto album of voor fotowedstrijden  
 • Doelloos plaatsen van foto’s van hondenleed of agressie gerelateerde foto’s
 • Oproep op aansporing tot illegale acties
 • Doorplaatsen van topics die op marktplaats staan
 • Broodfok; bij vermoeden van broodfok, en/of het aanbieden van pups uit het buitenland
 • In alle overige gevallen beslist het Woofstock team

Welzijn voor dieren

Woofstock vindt gezondheid en welzijn van honden belangrijk. Iedere hond verdient een gouden mandje, een heerlijk hondenleven en een goede roedelleider. Bij vermoeden van diermisbruik, dierenmishandeling, broodfok en andere dieronvriendelijke handelingen of acties worden het membership of een oproep zonder overleg en zonder opgaaf van reden verwijdert.

Woofstock is niet verantwoordelijk voor transacties en overeenkomsten tussen baasjes onderling en derden.  

Het aanbieden van fokteef en/of dekreu

 • Wil je jouw teef/reu ter dekking aanbieden? Onderzoek goed met wie je zaken doet.
 • Krijgt Woofstock veel aanwijzingen en/of vermoedens dat hij/zij/kennel niet handelt in het welzijn van de hond wordt het membership zonder overleg en zonder opgaaf van reden verwijdert. Discussie nadien is niet mogelijk.

Aanbieden van Pups

 • Pups die aangeboden uit het buitenland worden verwijdert.
 • Erkende organisaties die pups/ honden aanbieden uit het buitenland worden verzocht contact op te nemen met Woofstock.

Herplaatsers

 • Heb je een hond en ben je voor hem opzoek naar een nieuw baasje? Onderzoek dan goed wie de volgende eigenaar wordt. Je viervoeter is afhankelijkheid van jouw goedheid en  doortastendheid.  Lees hier de tips hoe je het nieuwe baasje kunt screenen.
 • Herplaatsers die via-via worden geplaatst worden verwijdert.
 • Vertegenwoordig je een erkende vrijwilligersorganisatie of een asiel en je wil  honden die in een asiel of bij gastouders verblijven ook succes geven op een gouden mandje, neem dan contact op met Woofstock.

Petities

 • Wil je een individuele particuliere actie opzetten? Dan verwijzen we je door naar Facebook.
 • Members oproepen tot het meedoen aan  acties of petities van derden mag alleen wanneer het een publieke aangelegenheid betreft van een organisatie is die zich inzet voor dierenwelzijn.

Hulp, advies en spullen

Hier kun je als particulier hondenspullen te koop aanbieden en te koop vragen. Dit is enkel voor gelegenheidsaankopen en geldt niet voor bedrijven. Bedrijven kunnen advertentieruimte kopen.

Niet toegestaan is vraag en aanbod van;

 • restanten medicijnen
 • corrigerende hulpmiddelen
 • niet hond gerelateerde producten
 • herplaatshonden aanbieden zonder toestemming van Woofstock
 • pups aanbieden buiten de daarvoor bestemde sectie

Overige

In alle gevallen waarin deze Gebruiksvoorwaarden niet voorzien beslist Stichting Woofstock.

Tot zover deze korte uiteenzetting van onze algemene voorwaarden.

Veel plezier op Woofstock!!!